A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дашівський ліцей Дашівської селищної ради

Подарункові книжки казки Погорєлова у навчальний заклад

Дата: 07.03.2023 11:29
Кількість переглядів: 24

             Якщо нарікають, що сьогодні пишуть мало дитячих книг, то це стосується художніх творів для дошкільників— найменшої читацької аудиторії. Проте і для них з’являються нові книжки (щоправда, їх значно менше, аніж для більш старших читачів). Варто звернути увагу на казки  автора новатора Погорєлова. . В кожній книжці сучасна авторська казка написана  українською та англійською мовами. В книгах присутні цікаві ілюстрації та оформлення. А також додається цікавий словничок з висловами за мотивами казок. Сам проєкт « Казки Погорєлова» цікавий тим, що маленькі читачі можуть відчути себе геніями та маленькими супергероями.
Кожна дитина мріє побувати у казці, це і є шанс для юного читача - стати частинкою казкового світу. Дані книжички є не лише освітніми, а й мають виховну мету. Казки написані в доступній для дітей формі, в яких розповідаються звичайні життєві ситуації. Ці історії можна використовувати також в реальному житті.
 Приємне враження справляють казочки «Про музичну качечку»,  «Про зелену фею», « Про мандруючого хлопчину», « Про томатного пана», «Про блакитну зірочку». Такі книги приносять не тільки насолоду від читання, а й дають змогу розвиватися та вдосконалювати знання з англійської мови.

Сайт: https://pogorelovtales.com
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора