A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дашівський ліцей Дашівської селищної ради

НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ

Дата: від до Скинути

Обласний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Цьогоріч 19 травня 2023р.рій "Дашівські соколи" Дашівського ліцею брав участь у змаганнях обланого етапу військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура") де зайняв ІІ місце серед 28 команд. Гра «Джура» спрямована на виховання підростаючого покоління фізично здоровим, міцним, загартованим, зі сформованим почуттям патріотизму, особистої та громадянської безпеки, засвоєними теоретичними знаннями та практичними навичками поведінки в екстремальних ситуаціях, творчим потенціалом та соціальною активністю, готовністю до виконання громадянського та конституційного обов’язку, гра загартовує характер, пробуджує дух патріотизму, привертає увагу до історії України, звичаїв та традицій та є підготовкою молоді до життєвих ситуацій та забезпечує важливим досвідом, відкриває нові здібності, об’єднує та навчає.Щира подяка наставникам Віталію Серветнику, Яні Пойті, Дмитру Синиці, Юрію Серветнику за високий професіоналізм та підготовку рою. Щира подяка учасникам рою " Дашівські соколи" за наполегливість, витримку за досягнутий результат!

13:24 22.05.2023

Територіальний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура")

"Сокіл"("Джура") – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів та батьків. Тому перемога рою "Дашівські соколи" в територіальному етапі гри - наша спільна перемога! Далі готуємося до обласного етапу гри! Вперед і вгору!

13:43 18.05.2023

День Гідності та Свободи

Гідний поваги народ, має пам'ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.Наша Україна встала з колін, вона подолає всі перепони і стане країною серед країн. Відродиться, минуть складні часи.В ліцеї зпроведено ряд заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи:тематичні виховні години: "21 листопада - День Гідності та Свободи", "Ми - діти вільної країни", уроки звитяги "Герої живуть у наших серцях".конкурс малюнків на тему: "Моя Україна - велика держава", акція "Будь гідним своєї країни". Ми незламні і непереможні!Все буде Україна!

10:38 21.11.2022

Патріотичний флешмоб "Благородне серце Вінннничини разом з ЗСУ"

Учнівське самоврядування Дашівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів долучається до флешмобу "Благородне серце Вінничини разом з ЗСУ". Дорогі наші Захисники, щиро дякуємо за те, що Ви нас оберігаєте. Нехай Господь оберігає Вас та Ваші родини! #ДоброДітей

12:19 11.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора