A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дашівський ліцей Дашівської селищної ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Тиждень інформатики

З 5 лютого по 9 лютого в Копіївській філії Дашівського ліцею пройшов тиждень інформатики.

14:31 12.02.2024

День Соборності України

Щорічно 22 січня ми відзначаємо День Соборності в честь об'єднання країни,яке відбулось у 1919 році.Це свято,яке вчергове підтверджує єдність,незалежність,гордість і незламність українського народу.

14:05 22.01.2024

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Сьогодні, коли в Україні ведеться повномасштабна війна проти вторгнення російського агресора, коли ситуація в країні є дуже стресовою для дітей, як ніколи підвищується роль освіти у підготовці учасників освітнього процесу до дій в надзвичайних ситуаціях. З метою проведення профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння знаходити правильні рішення виходу з небезпечних ситуацій та бережливого ставлення до свого здоров'я, життя та життя оточуючих в умовах воєнного стану в закладі з 15 по 19 січня було проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності. Вчителями основ здоров'я Горбатюк О.В та Михайлюк Л. В.було проведено такі заходи: "Правила пожежної безпеки для дітей" 5 клас; гру "Потяг безпеки" 6,8 класи; урок "Мінна безпека" 6, 9 класи; інформаційну хвилинку "Безпечний інтернет" 5-9 класи; гру- вікторину "Безпека на дорозі" 5-6 класи. ДПЮ виготовили та подарували молодшим школярам лепбуки "Пожежна безпека". Всі учасники освітнього процесу повторили правила поведінки під час повітряної тривоги та в укритті.

14:18 19.01.2024

Тенісний та волейбольний турніри у школі

В рамках проведення "Шкільних ігор" у Копіївській філії відбувся тенісний турнір між учнями 5-6 класів та дружній турнір з волейболу , в якому брали участь учні 8-9 класів. Перемогу у тенісному турнірі здобув учень 5 класу Ковальчук Ярослав. У турнірі з волейболу перемогла дружба. Під час проведення "Шкільних ігор" діти показали свою активність, спритність, наполегливість, вміння активно працювати.

14:11 19.01.2024

З Прийдешнім Новим 2024 роком!

З прийдешнім Новим 2024 роком!!! Нехай цей рік принесе у ваші домівки мир, злагоду, любов, достаток, а рідні та близькі люди завжди будуть поруч! Цікаво, весело та змістовно пройшли новорічні конкурси та змагання. Діти з гарним настроєм та позитивними емоціями пішли на зимові канікули. Висловлюємо щиру подяку сім'ї Врещ Олени Михайлівни, за придбання солодких подарунків для всіх дітей та колективу нашого закладу!

10:05 29.12.2023

День української хустки

Хустка для українок – це не просто головний убір, це річ символічна, знакова і є нашою культурною спадщиною. Хустка об’єднувала жіночі покоління та передавалася як родинна цінність від матері до доньки.

10:10 07.12.2023

Шашковий турнір та "Веселі старти"

В рамках проведення "Шкільних ігор" у Копіївській філії відбувся турнір із шашок між учнями 5-9 класів та "Веселі старти", в яких брали участь учні 2-4 класів. Перемогу у шашковому турнірі здобули Гончар Яна (8 кл.) та Гончар Артем (9 кл.) У веселих стартах перемогла дружба. Під час проведення "Шкільних ігор" діти показали свою активність, спритність, наполегливість, вміння працювати колективно та в парах, отримали масу позитивних емоцій.

10:18 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора