A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дашівський ліцей Дашівської селищної ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Тиждень дорожнього руху

У Копіївській філії з 4 по 8 вересня реалізовувався тиждень безпеки дорожнього руху "Увага! Діти на дорозі!". З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на дорозі, у транспорті, попередження дитячого травматизму були проведені такі заходи: рольова гра "Ми - зразкові пішоходи" та урок-презентація "Будь обережним на дорозі", перегляд мультфільму про правила дорожнього руху, конкурс малюнків, година спілкування "Обережно: дорога!", година спілкування "Увага! Діти на дорозі!", вікторина "Знай і вивчай правила дорожнього руху", інтелектуальна гра "Найрозумніший пішохід", година спілкування "Безпека на дорозі - безпека життя".

15:30 08.09.2023

Збір для постраждалих людей з Херсонщини

Дякую всім, хто долучився до збору, який поїде на Херсонщину. Спільними зусиллями за 1 день ми зібрали продукти харчування ( крупи, печиво,олію, чай, консервацію), миючі засоби, одяг та 920 грн., які передано Vlad Polishchuk . Збір продовжується. Миру всім!

10:47 12.06.2023

День захисту дітей

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

10:34 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора