A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дашівський ліцей Дашівської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Мій Гімн Перемоги

Дякуємо своїм талановитим учням - учасникам патріотичного Флешмобу «Мій Гімн Перемоги» : Володько Софії, учениці 10 класу, Футор Анастасії, учениці 7-Б класу та Гринюку Станіславу, учневі 5-Б класу. З нетерпінням чекаємо той час, коли кожен з вас виконає свій Гімн у день Перемоги. Разом до Перемоги!

09:53 18.03.2024

"Зіркова мрія-2024"

Щиро вітаємо ученицю 7-Б класу Футор Анастасію та її керівника Рудук Наталію Вікторівну із зайнятим ІІІ місцем в номінації "Вокал" , ученицю 11-А класу Хворостян Аллу та її керівника Мельник Наталію Василівну із зайнятим ІІ місцем в номінації "Художнє читання" на обласному конкурсі солістів-вокалістів та читців "Зіркова мрія -2024".Нехай це буде далеко не остання перемога, нехай завжди вдається також красиво, гідно і гордо крокувати назустріч своїй мрії. Успіхів, віри в себе і наполегливості!

20:39 15.03.2024

Майстер-клас

У рамках проведення тижня "Трудового навчання" в Дашівському ліцеї ,вчителем Пічкур Людмилою Миколаівною було проведено майстер-клас з вив’язування шкарпеток. Щира подяка всім тим учням і педагогам,хто своїми невтомними ручками вив’язав і передав шкарпетки нашим захисникам.Ми живемо у важкий і тривожний час,допомагаючи ЗСУ , забезпечуємо собі життя та навчання у вільній і незалежній Україні.Низький уклін і подяка усім,хто наближає перемогу.Нехай ця весна стане переможною!!!Слава Україні!!!Героям слава!!!

09:57 15.03.2024

210 річниця з Дня народження Т. Г. Шевченка

З нагоди 210 річниці з Дня народження Т. Г. Шевченка, учні 2-Б класу Дашівського ліцею вшанували Кобзаря. Учні читали напам'ять вірші Т. Г. Шевченка, переглянули відеофільм"Дитинство та життя Кобзаря".

09:27 11.03.2024

910 річниця з дня народження Тараса Шевченка

9 березня 2024 року Україна відзначатиме 210-ту річницю від дня народження видатного поета, художника, громадського діяча, титана духу й пророка - Тараса Григоровича ШЕВЧЕНКА.Традиційно до дня народження Кобзаря у ліцеї були проведені тематичні заходи, присвячені життю й творчості поета.

20:54 09.03.2024

"На вічну славу Кобзарю"

7 березня в Дашівському ліцеї вчителем української мови та літератури Кирпач Вірою Василівною з учнями 9-А класу було проведенно засідання мовного клубу "Розмовляємо солов'їною" з нагоди 210 річниці з дня народження Тараса Шевченка "На вічну славу Кобзарю".В домашній атмосфері за чашечкою ароматного чаю діти насолоджувались поезією великого Кобзаря, слова якого є особливо актуальними в наш час, час гноблення всього українського народу, час знущання над мовою, культурою та історією України, час загарбницької війни. Поезія Тараса Шевченка була, є і буде могутньою і грізною зброєю , вона закликає до боротьби та вселяє смертельний страх у ворогів...:"БОРІТЕСЯ - ПОБОРЕТЕ, ВАМ БОГ ПОМАГАЄ! ЗА ВАС ПРАВДА, ЗА ВАС СЛАВА. І ВОЛЯ СВЯТАЯ!"

21:00 08.03.2024

"Проліски надії-2024"

Перемога - солодке слово після такої довгої роботи і очікувань. Від щирого серця вітаємо із заслуженою перемогою в ІІ етапі фестивалю вчительської та учнівської творчості "Проліски надії- 2024" вокальний ансамбль "Мрія" та їх керівника Рудюк Наталію Вікторівну. Бажаємо нових, не менш яскравих, звершень і злетів. Нехай зірка слави не згасає, сили накопичуються на перемогу в обласному етапі конкурсу. Молодці! Ми пишаємося вами!

21:37 07.03.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

Хоч в Україні черлідинг на офіційному рівні визнаний нещодавно, але ученицям Дашівського ліцею цей вид спорту дуже припав до душі. Сьогодні наші юні конкурсантки, учениці 6-х класів, здобули перемогу в ІІ етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"Щиро вітаємо команду "Black Cats" з заслуженою перемогою .Бажаємо ніколи не збавляти обертів і завжди впевнено прагнути йти тільки вперед та нехай сила, сміливість, підтримка близьких, наполегливість, вдача і ваш бойовий дух завжди допомагають добитися перемоги. Ви найкращі!#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #черлідинг #scl_vinnytsiaregion

21:45 05.03.2024

Проєкт "Знайди себе"

Сьогодні учні Дашівського ліцею взяли участь в проєкті «Знайди себе», організованого у рамках діяльності Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу за сприяння Вінницької обласної Ради.Відвідано три локації, екскурсії на кожній з яких були зовсім різними, але корисними та цікавими.Молодіжний центр "Квадрат"- зона комфорту для молоді, тут можна поспівати, поринути в світ цікавих дослідів та експерементів, спробувати себе в якості СММника, поволонтерити, відвідати фотовиставку, попрацювати з 3Д-принтером, записати свій трек та отримати купу корисних скілів від працівників "Квадрату" - молодих людей, енергія від яких б'є ключем та заряджає всіх навколо.Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Садовського вразив своєю історією та зачарував акторською грою (ми саме попали на репетицію прем'єри вистави "Клуб самотніх сердець").Вінницький обласний краєзнавчий музей сьогодні запропонував нам екскурсії та виставки: «Зброя та військове спорядження: від давнини до сучасності», де діти мали змогу дізнатись про предмети озброєння від кам’яної доби до сучасності та "України щит",що присвячена тим, хто сьогодні утворює над нашою країною щит захисту, в реаліях сьогодення ця тема є дуже актуальною, адже саме цим людям ми завдячуємо можливістю жити та кожним своїм мирним днем, таким, який був сьогодні.Щира подяка організаторам проєкту "Знайди себе"за те, що даєте шанс дітям пізнати себе, випробувати власні сили в різних сферах діяльності та знайти свій шлях у майбутній професії.

21:05 27.02.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

Сьогодні розпочався ІІ територіальний етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" в Дашівській ТГ, що реалізується за ініціативи Презедента України Володимира Зеленського під гаслом - "Разом переможемо!". З великим азартом учні змагалися за звання кращих з баскетболу. Результати будуть згодом, а поки що насолодіться виступом шкільної команди черлідерів "Black Cats", які серед хлопців були беззаперечною окрасою сьогоднішнього свята.#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_vinnytsiaregion

20:35 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора