A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дашівський ліцей Дашівської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Педагогічна рада

2 січня 2024р. відбулось засідання педагогічної ради у Дашівському ліцеї. Творчо, креативно, продуктивно!Основне питання "Діяльнісний підхід у НУШ в реаліях сьогодення". Заступник з навчально-виховної роботи Легка Світлана презентувала теоретичний матеріал по даному питанню. Вчителі початкової ланки:Косенко Наталія та Левкун Людмила занурили колег у світ театру та використовуючи навчальний матеріал практично показали, як саме реалізовується діяльнісний підхід. Кирпач Віра та Ємсенко Ольга виступаючи, довели, що дана стратегія НУШ є неймовірно цікавим та ефективним інструментом для організації освітнього процесу, який реалізує принцип зв’язку навчання з життям та формує активну й ініціативну позицію учнів.

19:24 12.01.2024

Наближаємо Перемогу разом!

Тривають зимові канікули, та це не привід для відпочинку педагогів та персоналу ліцею. Окрім здачі звітів за І семестр та підготовки до навчання у ІІ семестрі, наш колектив продовжує працювати на Перемогу України.Новорічно-різдвяні свята, якими ми завдячуємо нашим захисникам, продовжуються, тож наші вправні господині з любов'ю та по домашньому наготували різноманітних смаколиків для хлопців на фронт, які сьогодні передали з волонтером Аллою Христич .Дякуємо всім хто долучився! Наближаємо Перемогу разом і пам'ятаймо, що тільки в єдності наша сила!

19:17 05.01.2024

З Новим 2024 роком!

Щиро вітаємо з Новим 2024 роком! Нехай цей рік буде переможним у всіх сенсах: для України – над ворогом, для всіх людей – над стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаємо, щоб новий рік дарував лише позитивні емоції. Щоб усі ті добрі думки та бажання втілилися у життя.

20:47 01.01.2024

Тріумф обдарованих

Сьогодні у нашому ліцеї було відзначено обдарованих учнів.Обдарованими вважають дітей, які демонструють високий рівень розвитку здібностей, що дає можливість досягати визначних успіхів в одному або декількох видах діяльності. Перемог, миру, злетів у житті!

14:39 27.12.2023

Конкурс "Новорічна композиція" та "Український сувенір"

У світі блискучих ідей та креативної енергії існує конкурс “Новорічна композиція” і "Український сувенір". Цього тижня у Дашівському ліцеї Дашівської селищної ради проходив конкурс "Новорічна композиція" і "Український сувенір ". Його мета – відкрити двері в унікальний світ творчості та віддати належне дітям та молоді. Створюючи новорічні шедеври, учасники відкривають для себе великий світ можливостей. До участі в конкурсі долучилися 1-11 класи .

14:30 15.12.2023

Дбаймо про безпеку!

Сьогодні, 23 листопада у Дашівському ліцеї, начальником сектору ювенальної превенції Гайсинського РУП, капітаном поліції Наталією Гудимою були проведені профілактичні бесіди з учнями 6-7 класів щодо профілактики правопорушень, вирішення конфліктів та протидії булінгу.Зосереджено увагу на відповідальність здобувачів освіти за вчинення правопорушень та інформаційній безпеці при користуванні соціальними мережами. І також, нагадали учням основні правила поведінки в ліцеї та побуті, безпеки на дорозі.Дякуємо за зустріч!

10:38 23.11.2023

День Гідності та Свободи

Цього року в День Гідності та Свободи Україна відзначає 10-ту річницю Революції Гідності. З метою гідного вшанування мужності учасників цих подій, які відстоювали права людини, європейського майбутнього України у Дашівському ліцеї вчителем історії Бурлаченко Аліною Віталіївною разом з учнями 9-А класу була проведена тематична лінійка «Україна - країна революції, гідності та свободи». Діти дізналися якою ціною здобуто свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою. Тож, будьмо гідними пам'яті наших Героїв! Завдяки нашій згуртованості, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості над нашою Батьківщиною запанує мирне небо, а в наші домівки прийде радість, злагода та впевненість у завтрашньому дні!

10:35 21.11.2023

Благодійний проєкт "Допомога 4лапим"

ДОПОЖЕМО ДРУЗЯМ НАШИМ МЕНШИМ!Маєте добре серце і не можете спокійно дивитися на безхатніх тварин?Тоді долучайтеся до благодійного проєкту допомоги безпритульним тваринам"Допомога 4лапим", який сьогодні запустили в дію лідери учнівського самоврядування Дашівського ліцею.Що робити? Купуйте овочі, фрукти, корм для котів та собак та залишайте у спеціально відведених місцях, в магазинах "Гастроном" та "Перехрестя"(ветеринарна аптека), а ми подбаємо про те, щоб доставити все це в притулок для тварин "Лісова казка", що розташований в с. Хрінівка.Підтримайте нашу ініціативу, адже ТВОРИТИ ДОБРО ЛЕГКО!!!

10:30 21.11.2023

Всесвітній День доброти

Дашівський ліцей у Всесвітній день доброти став учасником благодійної акції "Смілива гривня", яку організував Національний Банк України. Ми відкрили свої скарбнички та мобілізували монети на фронт! Кожен наш благодійний внесок – це військова амуніція, зброя, ліки та харчування для наших захисників. Зібрані кошти будуть перераховані на спеціальний рахунок у Національному банку України, створений для потреб оборони України. Педагогічний та учнівський колектив, а також батьківська спільнота доземно вклоняються нашим воїнам, які захищають наш спокій, щодня ризикуючи своїм життям. Щиро дякуємо всім, хто долучився до благодійної акції! Разом ми сила!

10:20 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора